Om oss

Byggin er et velrenommert selskap som fungerer som en pålitelig partner i byggebransjen, og tilbyr et bredt spekter av tjenester til kunder i Norge og de baltiske landene. Med mange års erfaring innen salg, import/eksport, markedsføring og ledelse har Byggin utviklet et utmerket rykte for å levere tjenester og produkter av høy kvalitet til sine kunder.

Representasjonstjenester: Hjelper bedrifter med å finne muligheter

En av Byggins viktigste tjenester er å representere selskaper fra de baltiske landene på det norske markedet. Selskapet hjelper disse selskapene med å finne nye muligheter og utvide virksomheten i Norge, selv om de ikke har noen representasjon i landet. Byggin hjelper også norske bedrifter med å finne leverandører og produkter i de baltiske landene.

Bemanningstjenester og underleverandørnettverk

Byggin tilbyr også bemanningstjenester. Selskapet låner ut ansatte innen ulike yrker, blant annet tømrere, betongarbeidere, bygningsarbeidere, metallarbeidere og mye mer. Byggin tilbyr effektive løsninger på bemannings- og sysselsettingsbehov, både på lang og kort sikt. Selskapet tilbyr også et underleverandørnettverk som gir pålitelige og fleksible underleverandører til prosjekter i Skandinavia.

Modulbygg: ferieboliger av høy kvalitet

Byggin har også spesialisert seg på modulbygg, blant annet ferieboliger som egner seg for utleie. Selskapet samarbeider med produsenter fra de baltiske landene som har erfaring med å produsere modulbygg som oppfyller norske standarder.

Stålprodukter og byggematerialer

Byggin tilbyr stålprodukter av høy kvalitet for industriell konstruksjon, solcellepaneler og byggematerialer som PVC-vinduer, trevinduer, dører, skyvesystemer og fasadesystemer.

Kundetilfredshet: Skreddersydde løsninger og prosjektledelse

Et av Byggins hovedmål er kundetilfredshet. Selskapet streber etter å levere produkter og tjenester av gjennomgående høy kvalitet og forstår at hver kunde har unike behov som krever skreddersydde løsninger. Byggins team av kvalifiserte prosjektledere hjelper til med å administrere prosjekter for å sikre maksimal effektivitet.

Byggin – din pålitelige partner i bygg- og anleggsbransjen

Byggin er en pålitelig partner for byggefirmaer i Norge. Med et sterkt fokus på kvalitet, forståelse og erfaring tilbyr Byggin et omfattende utvalg av tjenester og produkter som oppfyller hver enkelt kundes unike behov. Hvis du er interessert i å lære mer om hvordan Byggin kan hjelpe din virksomhet, vennligst kontakt oss.

Varför välja oss?

Vil du vite mer?
Ring oss på.