Bemanning i bygg- og anleggsbransjen

Byggin representerer et selskap som tilbyr utleie av arbeidskraft i Norge. Vi samarbeider med et bemanningsbyrå og kan tilby et bredt spekter av medarbeidere til ulike prosjekter som installasjon av solcelleparker, taktekking, snekring, metallarbeid osv. Våre utleietjenester omfatter utleie av ansatte i ulike yrker som snekkere, betongarbeidere, anleggsarbeidere, taktekkere, grunnarbeidere, anleggsarbeidere, rørleggere, elektrikere og installatører av solcelleparker. Selskapet har tariffavtaler og følger de lover og regler som gjelder i bransjen.

Utstasjonering av ansatte fra Baltikum i forskjellige yrker og nettverk av underleverandører.

Vi har mer enn 200 bygningsarbeidere i Skandinavia og tilbyr en effektiv løsning for små, mellomstore og store bedrifters personal- og medarbeiderbehov, året rundt. Vi tilbyr både kortsiktige og langsiktige bemanningsløsninger og forsikrer kundene om kvaliteten på arbeidet. Vi har også et nettverk av underleverandører med pålitelige og fleksible fagfolk for ulike prosjekter i Norge. Våre underleverandører tilbyr velutdannede og velprøvde team i ulike størrelser.

Velge arbeidere fra Baltikum

Bygningsarbeidere fra Baltikum, enten de er ufaglærte eller spesialister på sitt felt. Dette er en økonomisk løsning for bedrifter som ønsker å spare lønnskostnader uten at det går ut over kvaliteten på tjenestene. Vår forretningskunnskap om det nasjonale språket, lover og lokale forskrifter, kombinert med de beste bygge- og installasjonsspesialistene, gjør at vi kan levere raske og fleksible tjenester uansett hvor det er behov for dem.

Forpliktelse til tjenester av høy kvalitet: Ekspertteam som garanterer utførelse av høy kvalitet

Byggin er forpliktet til å levere tjenester av høy kvalitet til alle sine kunder, og vår ekspertise innen bygg- og industrimontasje, sammen med et stort nettverk av dyktige og pålitelige fagfolk, sikrer at de leverer kvalitetstjenester til en overkommelig pris.

For mer informasjon kan du kontakte oss på e-post.

Vil du vite mer?
Ring oss på.